fbpx

Geen arbeidskosten bij storing! Dè Kilowattuur Opbrengst Garantie van Freenergics.

Op de zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal geeft Freenergics fabrieksgarantie af (productgarantie). Als een product binnen de garantietermijn faalt, zorgt de fabrikant voor een vervangend onderdeel.

De formule van de Kilowattuur Opbrengst Garantie voeren wij al sinds 2010. Zij is ontwikkeld om u op lange termijn service te bieden. Buiten dat u ontzorgd wordt met betrekking tot de goede werking van uw systeem, betaalt u geen arbeidskosten die horen bij het oplossen van een storing. Hieronder vallen bijvoorbeeld

  • arbeidskosten voor storingsanalyse,
  • werkvoorbereiding,
  • transport,
  • garantieafwikkeling
  • arbeidskosten voor de-montage en hermontage van materiaal op uw dak.

Uniek aan de formule is dat wij bij aanschaf van uw installatie afspreken hoeveel stroom u iedere maand van het jaar gaat maken. We noemen dat de MON: de “Minimale Opbrengst Norm”. Zit u daar onder? Dan compenseren wij u voor de gemiste stroominkomsten. We gaan daarbij uit van de kilowattuur prijs “consumentenstroom” van het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek), en nemen daarbij het tijdsvak van uw storing. Dat is wel zo eerlijk. Natuurlijk is het vervelend dat uw installatie het even minder doet. Maar u verliest er niet aan.

Samenvatting: Voor iedereen die een Kilowattuur Opbrengst Garantie bij ons afsluit, kunnen wij op lange termijn service blijven bieden zonder kosten te hoeven rekenen voor arbeid en transport. Het vervangen van onderdelen onder garantie blijft zo altijd kosteloos. En met de extra ingebouwde compensatieregeling gaan uw financiële prognoses niet onderuit!