fbpx

Onze missie en aanpak

Wat kunnen wij doen?

Wij maken een nul-op-de-meter-plan. Plus een overzichtelijke budgetquote (A-4tje) met de kosten en de benodigde maatregelen. Dit alles stemmen we zorgvuldig met u af. Gaat u akkoord, dan dienen we een offerte in en gaan na uw akkoord over tot realisatie. We nemen alles uit handen voor u tijdens het hele traject en vervolgens met goede nazorg, controles en indien uw wilt: schoonmaakservice. Uiteraard hebt u bij ons één aanspreekpunt.
Om uw huis nul-op-de-meter te krijgen zijn er diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen, warmtepomp en een oplaadpaal.

Nul-op-de-meter

Bestaande woningen van het gas afhalen, daar ligt onze grootste uitdaging. De installatie van de elektra en de cv-ketel wordt door ons integraal gedaan. Mede daardoor zijn onze prognoses – over de energieopbrengst van zonnepanelen gecombineerd met het energieverbruik van de warmtepomp – uiterst nauwkeurig.

EPA-advies

Het Energieprestatieadvies (EPA) is een maatwerkadvies voor eigenaren van bestaande woningen om energie te besparen. Het is raadzaam om vóór een verbouwing, klus of reparatie een EPA-advies te laten uitvoeren. Bij bouw, renovatie of nieuwbouw zitten wij met de klant en zijn/haar bouwbedrijf om de tafel. Met behulp van onze zonneplannen kunnen dak en panelen naadloos op elkaar worden afgestemd. En het doorrekenen van de energieplannen kan integraal worden meegenomen in het totaalplaatje.

Onze missie en aanpak

Missie

We ondersteunen de eigenaar met het maken van de keuze voor een optimaal energieplan op de langere termijn. Conform dit energieplan leveren wij een installatie die langdurig stroom opwekt. De prognoses komen heel nauwkeurig uit. U weet precies waar u aan toe bent.

Aanpak

Wij analyseren uw energiehuishouding en doorgronden uw energierekening. Waar komt uw (hoge) energiegebruik vandaan? Hoe ziet uw energiegebruik er in de toekomst uit? Gaat u bijvoorbeeld elektrisch rijden, elektrisch koken, gaan er kinderen het huis uit? Op basis van alle gegevens maken we een energierekening van de toekomst en die

wordt ons baken. Met dat baken kiezen we voor het soort zonnepanelen (o.a. welke sterkte) en het aantal.

Hoe weten we of uw huis geschikt is voor zonnepanelen? Met speciale software en luchtfoto’s maken we een zonneplan voor u. Leent uw huis zich voor zonnepanelen, dan verrichten wij een finale schouw. Waarna we tot realisatie overgaan

Wilt u meer weten? Stuur ons een email!

Recente projecten en nieuws