Zonnepanelen voor particulieren

Wat kunnen wij voor u doen? Freenergics installeert zonnestroomsystemen voor particulieren en bedrijven op maat. Daarbij heeft u de keuze uit een brede range opdak- en indak zonnepanelen:

  1. Kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs;
  2. A-merk zonnepanelen van de beste kwaliteit, duurzaamheid en garantie zoals SOLARWATT en Sunpower;
  3. Gebruikte zonnepanelen tegen een de laagste prijs.

Hoe het plan ook uitpakt: een deskundig team vakmensen kunnen al uw wensen realiseren. Op platte daken, schuine daken en in vrijeveld opstellingen. We kunnen ook zorgen voor bliksembeveiliging, vogelbarrières en meterkast renovatie.
Voor alle opties kunt u de btw terug krijgen. Ook daar kunnen wij u bij adviseren. Meteen een vrijblijvend oriënterend gesprek met Tammo Bieze inplannen? Neem contact met ons op.

Onze Missie

We ondersteunen de eigenaar met het maken van de keuze voor een optimaal energieplan op de langere termijn. Conform dit energieplan leveren wij een installatie die langdurig stroom opwekt. De prognoses komen heel nauwkeurig uit. U weet precies waar u aan toe bent. Lees meer over ons.

Onze Aanpak

Hoe weten we of uw huis geschikt is voor zonnepanelen? Met speciale software en luchtfoto’s maken we een zonneplan voor u. Leent uw huis zich voor zonnepanelen, dan verrichten wij een finale schouw. Waarna we tot realisatie overgaan. Een persoonlijk gesprek aanvragen? Neem contact met ons op.