fbpx

Freenergics is premium dealer Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Groep Solarwatt producten

Duitse kwaliteit glas-glas zonnepanelen met 30 jaar garantie

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

De beste garanties en gratis all-in verzekering.

Grafiek zonnepanelen solarwatt

Profiteer van zekerheid en besparingen.

SOLARWATT heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam, sterk, volledig ondoordringbaar, bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SOLARWATT haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.

De kwaliteit van SOLARWATT glas-glas zonnepanelen wordt door vele toonaangevende instanties erkend, bekijk hier.

Als beste getest

Een goede manier om de kwaliteit van een fabrikant te controleren zijn fabrieksinspecties. De Consumentenbond voerde inspecties uit in de Duitse SOLARWATT-fabriek. De resultaten waren keer op keer positief. Onze zonnepanelen onderscheiden zich daarnaast en als enige in de markt met een uitgebreide all-risk verzekering en garanties. Onze glas-glas zonnepanelen bieden maar liefst 30 jaar product- en vermogensgarantie, hebben geen kans op vochttoetreding, leveren 25% meer kWh-en op, hebben een 33% langere levensduur en zijn 100% PID-vrij. PID is een fenomeen dat kan optreden in een zonnepaneel, waarbij een deel van de elektrische lading uit het paneel ontsnapt en waardoor er minder lading in het paneel achterblijft. Hierdoor daalt de spanning van het paneel en bijgevolg het vermogen. PID staat voor “potential induced degradation” of vrij vertaald: verminderd vermogen door potentiaalverschil.

Check de website van Solarwatt voor meer informatie >

Doorsnede solarwatt zonnepaneel

Solarwatt premiumpartner 2020 zegel

  • Directe en snelle serviceafhandeling door onze Nederlandstalige serviceafdeling;
  • Als beste getest door o.a. Stiftung Warentest en EU-project CLEAR;
  • Grote resistentie tegen weersinvloeden;
  • O.a. beter bestand tegen extreme hagel (lees meer);
  • Voortreffelijke brandveiligheid;
  • 30 jaar garantie op het product en vermogen;
  • Tot wel 10 jaar all-risk verzekering;
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie;
  • 100% bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE).
  • Onze Vision 60M zonnepaneel is ook geschikt om toe te passen op de gevel van een woning.

Meer Freenergics partners

Projecten met Solarwatt zonnepanelen