fbpx

Alleen al in Boxtel meer dan 5000 panelen geplaatst

En het succes hiervan vraagt om meer

 

Voor ons zijn betaalbaarheid en duurzaamheid belangrijke thema’s. Energiekosten zijn een steeds belangrijker onderdeel van de woonlasten. Besparen op energie scheelt dus direct in uw portemonnee. En hoe bespaart u makkelijker op energiekosten dan door energie op te wekken? De zon is immers gratis. aldus woningcorporatie St Joseph.

Samenwerking Freenergics

Wanneer u kiest voor zonnepanelen, brengt een installateur de panelen, een omvormer en de bekabeling aan. Dit duurt ongeveer een halve dag. Dit loopt via Freenergics.

Van een tevreden klant van St Joseph

Nerissa Seebregts was een van de eersten die zonnepanelen kreeg van St. Joseph. Samen met echtgenoot Raymon en de kinderen Matai (9) en Madee (6) huurt ze een rijwoning aan de Berkengaard. “In het begin waren er wat twijfels in de buurt, want de huur ging wel omhoog. Maar nu heeft de hele rij zonnepanelen en volgens mij is iedereen dik tevreden”, vertelt ze.

De zonnepanelen bij Nerissa werden geïnstalleerd in het voorjaar. “Dat was zo gebeurd”, weet ze nog. “Er kwamen een paar vaklui met een ladder en na een halve dag werk was het klaar. Zonder troep of overlast. Wij hadden overigens al een digitale meter, die hoefden ze niet te vervangen.”

Via de app van energieleverancier Oxxio houdt Nerissa het energieverbruik precies bij. En daar wordt ze erg vrolijk van.

“Vooraf kregen we van St. Joseph een brief met informatie, onder andere over de opbrengsten die we konden verwachten. Volgens mij doen we het een stuk beter, zonder dat we extra ons best doen. We beknibbelen niet echt op ons energieverbruik. We doen natuurlijk wel lampen op tijd uit en zo, maar het besparen is geen wedstrijd voor ons. Ja, na twee jaar ervaring met zonnepanelen kan ik het iedereen van harte aanraden.

(publicatie St Joseph)