fbpx

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Introductie

Voor onze zakelijke klanten in de industrie, richten we ons uitsluitend op advies, installatie, nazorg en service van zonnepanelen. Sinds 2010 zijn we het vaste aanspreekpunt van een aantal businessklanten. Met de bijbehorende expertise.

Wat kunnen wij doen?

We realiseren grootschalige solarprojecten op industrieel vastgoed. Vaak zijn de daken plat, maar ze kunnen ook gecompliceerd zijn. Met onze innovatieve oplossingen kunnen we elk dak beleggen met solarpanelen. Veilig en verantwoord.

Onze missie en aanpak

Missie

We ondersteunen ondernemers met raad en daad om hun duurzaamheidsdoelen moeiteloos te behalen. Doelen die binnenkort wettelijk verplicht zijn. Onze dienstverlening is full service.

Aanpak

We kijken naar subsidiemogelijkheden en kunnen de subsidies ook voor u aanvragen. Een belangrijk uitgangspunt is de terugverdientijd: het rendement op korte en op lange termijn. Daar stemmen we de materiaalkeuze en de aantallen panelen op af.

We werken uitsluitend met volledig gecertificeerde mensen en volgens een officieel veiligheidsplan. Inclusief nacontroles. Omdat we een lokale/regionale ondernemer zijn, zijn we laagdrempelig en zeer aanspreekbaar.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak direct een afspraak met één van onze ervaren zonne-energie adviseurs.

SDE-subsidie

Elk jaar stelt de overheid SDE-subsidies beschikbaar voor bedrijven die duurzame energie opwekken. Bedrijven met een grootverbruikaansluiting (3 x 80 A en hoger) kunnen hiervoor in aanmerking. Hiermee krijgt u gedurende 15 jaar gegarandeerd een vast bedrag per geleverde kWh. Investeren in zonnepanelen wordt hierdoor nóg aantrekkelijker. Wij kunnen u helpen met de aanvraag.

Meer weten mail of bel ons 0411 68 97 25