fbpx

Voor bouwbedrijven

Duurzaam bouwen met zonnepanelen

We installeren zonne-energiesystemen op maat. Daarbij hebt u de keuze uit een brede range opdak- en indakzonnepanelen: goed en niet duur, of A-merken zoals SunPower en Solarwatt. Of tweedehands zonnepanelen. Hoe het plan ook uitpakt: al uw wensen zijn te realiseren. Op platte en schuine daken, en in vrije-veldopstellingen. We kunnen ook zorgen voor bliksembeveiliging, vogelbarrières en meterkast renovatie.

Voor alle opties kunt u de btw terugkrijgen. Daar kunnen wij u bij helpen. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Onze missie en aanpak voor bouwbedrijven

Missie

We helpen u met passende en realistische oplossingen. Haalbaarheid is voor ons van doorslaggevend belang. U weet altijd precies waar u aan toe bent. Onze prognoses over energieopbrengst komen vrijwel exact uit.

Aanpak

Wij zijn een betrouwbare en gedegen partner in de bouwplanning en kunnen flexibel schakelen zodat de voortgang van de bouw vlekkeloos verloopt. Wij zitten achteraan in de planning en moeten ons dus razendsnel aanpassen aan veranderingen in de tijdsplanning. Dat beheersen we tot in de puntjes.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak een afspraak met één van onze zonne-energiespecialisten wij kunnen u eerlijk en vrijblijvens over alles wat betreft duurzaam bouwen, zonne-energie en warmtebesparing.

SDE-subsidie

Elk jaar wordt een budget beschikbaar gesteld voor bedrijven die duurzame energie opwekken. Daaruit worden SDE-subsidies betaald. Bedrijven met een grootverbruikaansluiting (3 x 80 A en hoger) kunnen hiervoor in aanmerking. Hiermee krijgt u gedurende 15 jaar gegarandeerd een vast bedrag per geleverde kWh. Investeren in zonnepanelen wordt hierdoor nóg aantrekkelijker.

E-mail ons voor meer informatie

Recente projecten en nieuws