Zonnestroomsystemen op maat?

We installeren zonnestroomsystemen op maat. Daarbij hebt u de keuze uit een brede range opdak- en indakpanelen: goed en niet duur, of A-merken zoals SunPower en SolarWatt. Of tweedehandspanelen. Hoe het plan ook uitpakt: al uw wensen zijn te realiseren. Op platte en schuine daken, en in vrijeveldopstellingen. We kunnen ook zorgen voor bliksembeveiliging, vogelbarrières en meterkastrenovatie.
Voor alle opties kunt u de btw terugkrijgen. Daar kunnen wij u bij helpen.

Onze missie en aanpak

Missie

We helpen u met passende en realistische oplossingen. Haalbaarheid is voor ons van doorslaggevend belang. U weet altijd precies waar u aan toe bent. Onze prognoses over energieopbrengst komen vrijwel exact uit.

Aanpak

Wij zijn een betrouwbare en gedegen partner in de bouwplanning en kunnen flexibel schakelen zodat de voortgang van de bouw vlekkeloos verloopt. Wij zitten achteraan in de planning en moeten ons dus razendsnel aanpassen aan veranderingen in de tijdsplanning. Dat beheersen we tot in de puntjes.

SDE-subsidie

SDE-subsidie

Elk jaar wordt een budget beschikbaar gesteld voor bedrijven die duurzame energie opwekken. Daaruit worden SDE-subsidies betaald. Bedrijven met een grootverbruikaansluiting (3 x 80 A en hoger) kunnen hiervoor in aanmerking. Hiermee krijgt u gedurende 15 jaar gegarandeerd een vast bedrag per geleverde kWh. Investeren in zonnepanelen wordt hierdoor nóg aantrekkelijker.

Meer weten mail of bel ons 0411 68 97 25

Recente projecten en nieuws