sunpower-solar-panels

Uw partner voor een betrouwbare zonnepaneelinstallatie

Van zonnepaneel tot omvormer en van veilige meterkast tot thuisbatterij: Freenergics is uw betrouwbare partner voor een kwalitatieve zonnepaneelinstallatie en het bijbehorende gehele solar ecosysteem. Met 13 jaar ervaring in de energiesector begrijpen we uw vragen en staan we klaar om de verduurzaming van uw woning aan te gaan.

Kosteneffectieve en betrouwbare zonnepaneelinstallatie

Zonnepanelen

Van glas-glas, glas-folie tot Full Back Contact: er zijn verschillende soorten zonnepanelen waar u bij de zonnepaneelinstallatie uit kunt kiezen. We denken graag met u mee welke het beste bij uw situatie past en werken samen met verschillende toonaangevende merken als Solarwatt en Sunpower om de beste kwaliteit te garanderen.

Omvormers

Een goede omvormer draagt bij aan minder energieverlies. De keuze voor de omvormer is daarom zeer belangrijk! Onze experts helpen u tijdens de zonnepaneelinstallatie aan de omvormer die het beste bij uw situatie past.

Thuisbatterijen

Met een thuisbatterij kunt u overtollige energie opslaan om uw huishouden van stroom te voorzien wanneer er onvoldoende zonne-energie beschikbaar is. Dat is financieel zeer aantrekkelijk. Onze specialisten raden u de beste thuisbatterij aan, zodat u optimaal kunt profiteren van uw zonnepaneelinstallatie.

Een veilige meterkast

Een zonnepaneelinstallatie vereist een correcte aansluiting van de omvormer op de elektrische bedrading van het huis. Deze bedrading bevindt zich vaak in de meterkast. Daarnaast vereisen energiesystemen mogelijk aanpassingen aan de stroombeveiliging en zekeringen in de meterkast. Om optimaal te profiteren van uw zonnepanelen, zorgen we ervoor dat uw meterkast hier veilig op is ingesteld.

Onze klanten

Het meeste uit uw dak of veld halen? Deze klanten gingen u voor!
Floor Nuyens
Floor Nuyens
4 December 2023
Goede service en nette monteurs! Wij zijn tevreden.
Guido Voets
Guido Voets
20 Oktober 2023
Mijn ervaring met Freenergics zijn ronduit positief. Ik heb in januari 2013 voor de eerste keer 14 zonnepanelen (250 Wp) laten installeren door Freenergics. Sinds die tijd heb ik al mijn stroom zelf opgewekt en nooit meer een euro aan stroom betaald. Eind september 2023 heb ik 15 extra panelen laten leggen door Freenergics (400 Wp) om zo voorbereid te zijn op de toekomst die steeds meer elektrisch zal zijn. Het offertetraject is prima verlopen. Ik heb diverse aanbieders benaderd en het valt op dat Tammo echt maatwerk levert en meedenkt en toewerkt naar de meest optimale oplossing. Dat maakt het verschil met aanbieders die vooral panelen willen leggen en niet meedenken (beste plek van de panelen in relatie tot toekomst, welke omvormer, 1 fase of 3 fase-aansluiting, terugleveren, toekomstige ontwikkelingen, type paneel etc.). Dat maakt dat ik net als 11 jaar geleden opnieuw voor Freenergics gekozen heb. Ook de installatie verliep vlekkeloos en ontspannen. Twee installateurs en een elektricien overlegden continu met mij over de keuzemogelijkheden en opties. Geen stress, geen haastwerk maar gaan voor de beste installatie. Ik ben enorm tevreden over hen en over het resultaat. We weten dat de panelenmarkt onder spanning staat omdat er veel onzekerheid is over het salderen, terugleveren en de tarieven. Ik denk dat zonnepanelen nagenoeg altijd een slimme keuze is. Zeker in combinatie met Freenergics! Bedankt en ik kan weer jaren vooruit! Met zonnige groet. Guido
Twan Kusters
Twan Kusters
4 Oktober 2023
Zonnepanelen plaatsen door Freenergics B.V. Twee mannen uit Polen die de panelen plaatste, Chapeau panelen werden in de tuin op een stuk karton gezet om beschadiging te voorkomen. Paneel links boven stak wat boven de anderen uit, zei daar wat van, komt door je dak… kwartiertje verder lagen ze allemaal gelijk,toen ze klaar waren alles opgeruimd. De elektricien (Oekraïne) nette man communicatie via Google Translate werkte prima hij heeft het keurig aangelegd en uitgelegd via Translate ook weer alles netjes opgeruimd. Kortom Chapeau met zo’n personeel. Ben zeer tevreden. Twan Kusters
sjoerd zeijlemaker
sjoerd zeijlemaker
2 Oktober 2023
Samen met freenergics heb ik een heel mooi pv dak gerealiseerd. Mijn wens om ook een esthetisch mooi dak er van te maken is helemaal gelukt wat mij betreft. Top installatie en service! Heel blij mee, absolute aanrader.
herman van de Wal
herman van de Wal
30 September 2023
Onze ervaring is buitengewoon prettig:directe antwoorden,prettige en deskundige behandeling .Uitvoering enorm netjes en in goed overleg,kortom fantastisch.
Pim Vieleers
Pim Vieleers
28 Maart 2023
Tot nu toe 5 sterren voor de service!
Gerben op den Buijs
Gerben op den Buijs
17 Juli 2022
Ik heb een prettige intake gehad met een goed (technisch) advies. In de showroom nog eens alles kunnen bekijken om een definitieve keuze te maken voor een passende offerte. De 13 panelen zijn netjes gelegd en de meterkast is ook prima aangepast. Ik kan Freenergics zeker aanbevelen.
Ton Walbeek
Ton Walbeek
11 Juli 2022
Prettige voorbespreking; duidelijk uitleg. In showroom goede presentatie van de mogelijkheden. Goede afwerking
Juriaan Meulenaars
Juriaan Meulenaars
7 September 2019
Op 30 januari 2019 heeft Freenergics 12 300 Wp en een SME omvormer geplaatst en opgeleverd. Het proces is vriendelijk verlopen. Toen ik aangaf dat de omvormer te klein gekozen was hebben ze dit zonder problemen opgelost door een zwaardere te plaatsen.

Maak ook duurzame keuzes

Met onze oplossingen kunt u veel geld besparen. Welk bedrag dat precies is, is afhankelijk van uw situatie. We berekenen het bedrag graag voor u!

Author-Image

Bel ons direct

We staan voor u klaar van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

projecten-particulier-boxtel-oost

Hoe ziet uw energiereis

bij Freenergics eruit

Zonnepaneelinstallatie bij Freenergics

Een zonnepaneelinstallatie bij Freenergics begint met een advies dat past bij uw wensen en behoeften. Dit advies bestaat uit een op maat gemaakt plan, waarin we uw energiesysteem optimaal ontwerpen. In een gesprek nemen we de opties van uw energiereis nog eens goed door.
Onze ervaren adviseurs komen langs om de specificaties van uw daken en elektrische installatie goed te beoordelen, om zo een optimale zonnepaneelinstallatie te realiseren.
Op basis van de inspectie bieden onze ingenieurs u een op maat gemaakte oplossing, waarmee u optimaal profiteert van uw zonnepanelen.
De installatie wordt geplaatst door ervaren installatieteams met expertise in de meest recente technische richtlijnen. Ze werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit die betrouwbaar en duurzaam zijn.
Onze service afdeling staat gedurende de gehele energiereis voor u klaar. Ook na de installatie staat deze afdeling voor u klaar indien u nog vragen heeft.
Mogelijk heeft u recht op subsidie vanwege het plaatsen van zonnepanelen. Ons team helpt u met het vinden van een optimale kostenbesparende strategie, zodat u ook profiteert van belastingvoordelen!
A kwaliteit

Merken waar we mee samenwerken

Klaar voor uw zonnepaneelinstallatie?

Of kom naar onze showroom in Boxtel. Maak een afspraak.
We maken graag uitgekiende projecten. Vanaf 2010 onze passie.

Innoveer, bespaar en wees duurzaam.

“We vinden het leuk om stapsgewijs ook onze eigen voetafdruk te verkleinen”. “Zodat we ondanks de groei van ons bedrijf toch een steeds lagere CO2 uitstoot hebben”
dr. Tammo Bieze
Oprichter/eigenaar Freenergics BV

Uw eigen woning of bedrijf duurzamer maken? Vraag vandaag nog een offerte aan? Of maak een afsrpaak in onze showroom.