EnergyPlus-Solution_1920x551[1]

Uw woning of gebouw compleet verduurzamen

Van zonnepaneel tot batterij, meterkastrennovatie en warmtepomp: Freenergics neemt u graag mee op energiereis. Met 13 jaar ervaring in de energiesector begrijpen we uw vragen over een woning of gebouw verduurzamen. Daarom staan wij klaar om iedere uitdaging – groot of klein – met u aan te gaan. Samen halen we alles uit uw zonne-energie. 

Laten we samen iets doen wat goed voelt

Geselecteerde bouwstenen smeden wij tot een samenwerkend energiesysteem

Zonnepanelen

Van glas-glas, glas-folie tot Full Back Contact: de mogelijkheden voor zonnepaneelinstallaties zijn bij Freenergics eindeloos. Of u nu zonnepanelen op een vrij veld wilt, carport of een constructie op maat wilt! Zowel voor particuliere huishoudens als agrarische bedrijven gaan wij de energiereis aan. Excellentie staat hierbij altijd centraal. Zo werken we uitsluitend samen met hoogwaardige zonnepaneelproducenten als SunPower en Solarwatt en hebben we aandacht voor esthetiek.

Thuisbatterijen

Maak de verduurzaming van uw gebouw of woning compleet met een thuisbatterij! De overtollige energie die een zonnepaneel opwekt, kunt u met een thuisbatterij opslaan. Met een batterij profiteert u optimaal van een zonnepaneelinstallatie. Freenergics adviseert u graag welke batterij het beste bij u past.

Warmtepompen en airco

Combineer verkoelen, verwarming en heet water in één. Een warmtepomp kan tot wel 80 procent aan energie besparen en is daarmee financieel aantrekkelijk. Kiest u voor een airco, dan kiest u niet alleen voor verkoelen. Een energiezuinige airco kan uw woning ook verwarmen, zonder daarvoor gas te hoeven gebruiken.

EV-laders

Heeft u een elektrische auto? Zet EV-laden op cruise control met een strak en gebruiksvriendelijk laadstation voor thuis. Deze kunnen worde geïntegreerd met zonnepanelen, waardoor u optimaal gebruik maakt van zonne-energie!

Omvormers

Ieder dak is anders belicht. De keuze voor een omvormer is daarom alleen al een zaak van maatwerk en ervaring. Met de juiste omvormer kunt u zo veel mogelijk energie besparen en duurzaam opgewekte energie effectief gebruiken en opslaan.

Meterkast

Met de toenemende electrificatie van uw woning zorgen wij voor een veilige meterkast.

Maak ook duurzame keuzes

U denkt al een tijdje na over het verduurzamen van uw woning of gebouw. Maar wat is de eerste stap? En wat is er allemaal nodig om volledig van het gas af te gaan? Wij begrijpen uw vragen en gaan graag met u in gesprek!

Author-Image

Bel ons direct

We staan voor u klaar van maandag tm vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

projecten-particulier-boxtel-oost

Onze klanten

Wij geloven dat onze oplossingen het meeste uit uw dak/veld halen. Wij verkiezen de beste kwaliteit en service voor u.
Floor Nuyens
Floor Nuyens
4 December 2023
Goede service en nette monteurs! Wij zijn tevreden.
Guido Voets
Guido Voets
20 Oktober 2023
Mijn ervaring met Freenergics zijn ronduit positief. Ik heb in januari 2013 voor de eerste keer 14 zonnepanelen (250 Wp) laten installeren door Freenergics. Sinds die tijd heb ik al mijn stroom zelf opgewekt en nooit meer een euro aan stroom betaald. Eind september 2023 heb ik 15 extra panelen laten leggen door Freenergics (400 Wp) om zo voorbereid te zijn op de toekomst die steeds meer elektrisch zal zijn. Het offertetraject is prima verlopen. Ik heb diverse aanbieders benaderd en het valt op dat Tammo echt maatwerk levert en meedenkt en toewerkt naar de meest optimale oplossing. Dat maakt het verschil met aanbieders die vooral panelen willen leggen en niet meedenken (beste plek van de panelen in relatie tot toekomst, welke omvormer, 1 fase of 3 fase-aansluiting, terugleveren, toekomstige ontwikkelingen, type paneel etc.). Dat maakt dat ik net als 11 jaar geleden opnieuw voor Freenergics gekozen heb. Ook de installatie verliep vlekkeloos en ontspannen. Twee installateurs en een elektricien overlegden continu met mij over de keuzemogelijkheden en opties. Geen stress, geen haastwerk maar gaan voor de beste installatie. Ik ben enorm tevreden over hen en over het resultaat. We weten dat de panelenmarkt onder spanning staat omdat er veel onzekerheid is over het salderen, terugleveren en de tarieven. Ik denk dat zonnepanelen nagenoeg altijd een slimme keuze is. Zeker in combinatie met Freenergics! Bedankt en ik kan weer jaren vooruit! Met zonnige groet. Guido
Twan Kusters
Twan Kusters
4 Oktober 2023
Zonnepanelen plaatsen door Freenergics B.V. Twee mannen uit Polen die de panelen plaatste, Chapeau panelen werden in de tuin op een stuk karton gezet om beschadiging te voorkomen. Paneel links boven stak wat boven de anderen uit, zei daar wat van, komt door je dak… kwartiertje verder lagen ze allemaal gelijk,toen ze klaar waren alles opgeruimd. De elektricien (Oekraïne) nette man communicatie via Google Translate werkte prima hij heeft het keurig aangelegd en uitgelegd via Translate ook weer alles netjes opgeruimd. Kortom Chapeau met zo’n personeel. Ben zeer tevreden. Twan Kusters
sjoerd zeijlemaker
sjoerd zeijlemaker
2 Oktober 2023
Samen met freenergics heb ik een heel mooi pv dak gerealiseerd. Mijn wens om ook een esthetisch mooi dak er van te maken is helemaal gelukt wat mij betreft. Top installatie en service! Heel blij mee, absolute aanrader.
herman van de Wal
herman van de Wal
30 September 2023
Onze ervaring is buitengewoon prettig:directe antwoorden,prettige en deskundige behandeling .Uitvoering enorm netjes en in goed overleg,kortom fantastisch.
Pim Vieleers
Pim Vieleers
28 Maart 2023
Tot nu toe 5 sterren voor de service!
Gerben op den Buijs
Gerben op den Buijs
17 Juli 2022
Ik heb een prettige intake gehad met een goed (technisch) advies. In de showroom nog eens alles kunnen bekijken om een definitieve keuze te maken voor een passende offerte. De 13 panelen zijn netjes gelegd en de meterkast is ook prima aangepast. Ik kan Freenergics zeker aanbevelen.
Ton Walbeek
Ton Walbeek
11 Juli 2022
Prettige voorbespreking; duidelijk uitleg. In showroom goede presentatie van de mogelijkheden. Goede afwerking
Juriaan Meulenaars
Juriaan Meulenaars
7 September 2019
Op 30 januari 2019 heeft Freenergics 12 300 Wp en een SME omvormer geplaatst en opgeleverd. Het proces is vriendelijk verlopen. Toen ik aangaf dat de omvormer te klein gekozen was hebben ze dit zonder problemen opgelost door een zwaardere te plaatsen.

Onze betrouwbare partners

Waarom kiezen voor Freenergics?

1

Wij hanteren hoge standaarden op het gebied van scope 12.

showroom-groot-lp-001

Freenergics werkt met de beste leveranciers en zakenpartners

valliant-lp-freenergics

Wij helpen u bij de subsidies die bij verduurzaming komen kijken.

6

Complexe projecten zijn onze passie!

Klaar om uw woning of gebouw te verduurzamen?

Sinds 2010 staat de bredere verduurzaming van woningen in onze visie, strategie en interne processen centraal. Laten we samen energie besparen!

Innoveer, bespaar en wees duurzaam.

“We vinden het leuk om stapsgewijs ook onze eigen voetafdruk te verkleinen”. “Zodat we ondanks de groei van ons bedrijf toch een steeds lagere CO2 uitstoot hebben”
dr. Tammo Bieze
Oprichter/eigenaar Freenergics BV

Uw eigen woning of bedrijf duurzamer maken? Vraag vandaag nog een offerte aan? Of maak een afsrpaak in onze showroom.