fbpx

Neem contact op

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u of u al klant bent of er graag een wilt worden? Zo komt uw vraag terug op de juiste afdeling en kunnen we u beter helpen. Alvast hartelijk dank.

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

Gecertificeerd dealer van Solarwatt

Freenergics staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom werken wij samen met a-merk producenten in de solar-industrie zoals de zonnepanelen het Duitse Solarwatt en het Amerikaanse Sunpower. Wij zijn al jarenlang gecertificeerd distributeur van Solarwatt. Dit houdt in dat onze monteurs opgeleid, getraind en gecertificeerd worden om de kwaliteit en de installatie van het product te kunnen waarborgen. U bent verzekerd van de beste installatie, opbrengstgarantie, veiligheidscertificaten en productgaranties. Meer over ons…

Het werkgebied van Freenergics bestaat uit:

De Meierij van ‘s-Hertogenbosch (Noord-Brabant): Bernheze, Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Veghel en Vught. Maar ook de omliggende steden en dorpen.

Mocht uw woonplaats hier niet bij staan, geen nood. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens of stuur ons een e-mail via het formulier.