fbpx

Ik wil graag klant worden

Hartelijk dank voor uw interesse. Wij zijn u graag van dienst. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u klant, klik hier.

* verplicht veld

Freenergics B.V.

Adres: Industrieweg 7 te Boxtel
Telefoon: 0411 689 725 (keuze 1)

Header freenergics

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

Bel voor een afspraak 0411 689 725

Gecertificeerd dealer van Solarwatt

Freenergics staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom werken wij samen met a-merk producenten in de solar-industrie zoals de zonnepanelen het Duitse Solarwatt en het Amerikaanse Sunpower. Wij zijn al jarenlang gecertificeerd distributeur van Solarwatt. Dit houdt in dat onze monteurs opgeleid, getraind en gecertificeerd worden om de kwaliteit en de installatie van het product te kunnen waarborgen. U bent verzekerd van de beste installatie, opbrengstgarantie, veiligheidscertificaten en productgaranties. Meer over ons…

Het werkgebied van Freenergics bestaat uit:

De Meierij van ‘s-Hertogenbosch (Noord-Brabant): Bernheze, Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Veghel en Vught. Maar ook de omliggende steden en dorpen.

Mocht uw woonplaats hier niet bij staan, geen nood. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens of stuur ons een e-mail via het formulier.