SMA omvormer

Eén goede beslissing en u geniet van 20 jaar onafhankelijkheid. De SMA omvormer en haar individuele serviceoplossingen staan garant voor een veilige investering in een zonne-energiesysteem.

SMA omvormer logo

Waarom kiezen voor de SMA omvormer?

SMA is een Duitse onderneming die zich al 30 jaar volledig op omvormertechnologie richt. Omvormers zijn ontzettend belangrijk in uw energiereis. Het ‘soort’ stroom dat zonnepanelen opwekken is gelijkstroom. Deze kunt u echter niet gebruiken voor elektrische apparaten. Een omvormer is nodig om de gelijkstroom om te zetten in bruikbare stroom. Deze stroom wordt ook wel wisselstroom genoemd. Met een omzet van 1.676 miljard euro is SMA marktleider op het gebied van omvormers. Bij grootschalige solarprojecten zijn ze dan ook “first choice”. Het onderzoeks- en testlab in Kassel overtuigt iedere bezoeker: er staan opstellingen om apparaten en printplaten aan alle denkbare ongemakken “uit het veld” bloot te stellen. Zo ook aan het gecombineerd effect van temperatuurschommelingen en de inwerking van vocht. Kwaliteit wordt bij SMA zichtbaar zeer serieus genomen.

Energie besparen in de toekomst

SMA heeft de ambitie om een grote rol te spelen in de wereld waarbij de wens naar zelfvoorziening in woningen toeneemt:

Duidelijk overzicht van uw duurzame toekomst

Op Sunny Portal – het monitoringplatform van SMA – staat voor u als consument alles overzichtelijk gepresenteerd en nu al klaar voor de verdere energietransitie:

Twijfelt u over diverse omvormers? Neem SMA altijd mee in uw overweging, zeker als u verzekerd wilt zijn van goede kwaliteit. En wanneer u met uw omvormer voorbereid wilt zijn voor de toekomst!

De voordelen van een SMA omvormer