SMA omvormer

1 goede beslissing en u kunt genieten van 20 jaar onafhankelijkheid. SMA’s individuele serviceoplossingen staan garant voor een veilige investering in een zonne-energiesysteem.
SMA omvormer logo
SMA

Blauwe hemel. Blije klant.

SMA is een Duitse onderneming die zich al 30 jaar volledige op omvormertechnologie richt. Een van de betrouwbaarste machines verkrijgbaar en nog steeds “first choice” bij grootschalige solar-projecten. Het onderzoeks- en test lab in Kassel overtuigt iedere bezoeker. Er staan opstellingen om apparaten en printplaten aan alle denkbare ongemakken “uit het veld” bloot te stellen. Zo ook aan het gecombineerd effect van temperatuurschommelingen en de inwerking van vocht. Kwaliteit wordt hier zichtbaar zeer serieus genomen. Een bedrijfsbezoek aan SMA overtuigd totaal.

Gericht op de toekomst
SMA heeft de ambitie om een grote rol te spelen in de wereld waarbij de wens naar zelfvoorzienendheid in woningen toeneemt:
– Als het salderen in de toekomst minder aantrekkelijk wordt, staat SMA al klaar met de HOME MANAGER. Een in Duitsland al 100.000 x beproefd concept om het “eigen verbruik” op te voeren.
– Het bedrijf werkt samen met batterijproducten als TESLA, LG en anderen om grotere hoeveelheden energie op te slaan. Kleinere hoeveelheden kan men met het eigen ontwikkelde SUNNY BOY STORAGE aan. 20.000 units zijn in Duitsland al draaiende.
-SMA werkt samen met toonaangevende wit- en bruingoed bedrijven om consumenten elektronica juist dan te schakelen op momenten dat er zelf stroom wordt geproduceerd of als ingekochte stroom goedkoop is..

Behoud het overzicht
Op SUNNY PORTAL is voor u als consument alles overzichtelijk gepresenteerd en nu al klaar voor de verdere energietransitie:
Opbrengst van uw PV systeem
Situatie van de energieopslag (als u later evt. batterijen plaatst).
Energiestromen

SMA is een merk om altijd mee te nemen in uw overwegingen, zeker als u van kwaliteit geniet. En als u met uw omvormer nu reeds op de toekomst wilt voorsorteren.

Uw voordelen bij SMA