Solax Power omvormer

Solax power zonnepanelen logo

SolaX Power werd in 2003 opgericht in Hangzhou, China en is een afdeling van de Suntellite Group. Deze groep zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling van milieuvriendelijke PV-producten, ofwel producten die gebruikmaken van fotovoltaïsche technologie. Een voorbeeld van een PV-producten zijn zonnepanelen, al behoren ook omvormers tot deze categorie. Dit zijn elektronische apparaten die gelijkstroom omzetten in wisselstroom. Inmiddels is SolaX Power met haar omvormer uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van technologisch innovatieve omvormers met geavanceerde functies.

SolaX omvormers behoren tot de meest efficiënte omvormers in de markt en zijn standaard voorzien van vooruitstrevende technologie features zoals WiFi en op afstand bestuurbare batterij aansturing.

SolaX producten zijn ontworpen, getest en geproduceerd naar de hoogste wereldwijde kwaliteitsstandaard en worden geleverd met alle belangrijke

De SolaX Power omvormer behoort tot de meest efficiënte omvormer in de markt. Zo heeft deze een effenciency van maar liefst 97,6 procent. Standaard zijn deze omvormers voorzien van vooruitstrevende technologie features zoals wifi en batterijaansturing op afstand. De omvormers zijn bijna geluidloos (5 kW omvormer bijvoorbeeld minder dan 25 decibel) en hebben een garantie van maar liefst tien jaar. Ook beschikken SolaX Power omvormers over een simpel plug & play installatiesysteem. Oftewel: het systeem kunt u eenvoudig installeren en activeren, uitgebreide technische kennis of een complexe configuratie is niet nodig. Kiest u voor een omvormer van SolaX, dan kiest u voor een hoog gebruiksgemak en snelle installatie. Al kiest u ook voor kwaliteit: de producten van SolaX zijn ontworpen, getest en geproduceerd naar de hoogste wereldwijde kwaliteitsstandaard en worden geleverd met alle belangrijke modulecertificaten. Denk hierbij aan de TÜV, CE, SAA, UL, MCS en ROHS. De omvormer certificaten van SolaX: VDE, SAA, EN50438, G83, G59 en C10/11. SolaX biedt ook al enkele jaren een lijn van hybride (batterij) omvormers aan. Dit is zeer interessant om in het achterhoofd te houden als de salderingsregeling in Nederland gaat veranderen.