Solarwatt zonnepanelen

Monokristallijne zonnepanelen, glas-glas en glas-folie laminaat en zwart geanodiseerde frames (all black) met gratis vijf jaar All Risk verzekering en 30 jaar product- en opbrengstgarantie.

Solarwatt zonnepanelen logo

Ontdek snel wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen

Doe de gratis dakscanOntdek binnen 1 minuut hoeveel geld u kunt besparen!

Solarwatt produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is daarmee niet alleen een leidende speler op de Europese markt, maar ook de langst bestaande producent uit de EU! Voortdurend ontwikkelen ze nieuwe materialen en technieken om onze zonnesystemen beter te maken. Een goed voorbeeld is de nieuwe generatie zonnepanelen van dubbelglas (in plaats van glas met een achterzijde van kunststof). Deze glas-glas zonnepanelen zijn veel robuuster, waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. En dan met name tegen hagel! Het resultaat: vanaf het moment van aanschaf profiteert u van een tot wel tweehonderd procent hogere betrouwbaarheid van de beloofde levensduur. En vergeet de esthetiek niet: het ontwerp is zeer geavanceerd, waardoor ze een elegante toevoeging zijn voor elke woning. Bovendien krijgt u bij de glas-glas zonnepanelen van Solarwatt een garantietermijn van maar liefst 30 jaar. Solarwatt is de enige producent die dit lange garantietermijn aanbiedt.

krijgt u bij de glas-glas zonnepanelen van Solarwatt een garantietermijn van maar liefst 30 jaar. Solarwatt is de enige producent die dit lange garantietermijn aanbiedt.

Naast de glas-glas zonnepanelen, biedt Solarwatt ook glas-folie zonnepanelen aan. Hoewel dit een betaalbaardere keuze is, is glas-folie ook afkomstig uit een betrouwbaar en stabiel productieproces binnen de Europese Unie. Op deze zonnepanelen rust een productgarantie van maar liefst 15 jaar.

Solarwatt is voor negentig procent in handen van investeerder Stefan Quandt, onder andere grootaandeelhouder van BMW. De energieoplossingen die Solarwatt biedt, vormen samen een goed werkend energiesysteem. In het partnerschap met BMW wordt dit systeem aangeboden in combinatie met elektrische auto’s. Denk aan de BMW i3 en BMW i8!

Ontdek snel wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen

Doe de gratis dakscanOntdek binnen 1 minuut hoeveel geld u kunt besparen!