Solarwatt zonnepanelen

Premium partner

Monokristalijne zonnepanelen, glas-glas en glas-folie laminaat en zwart geanodiseerde frames (all black) met gratis 5 jaar all-risk verzekering en 30 jaar product- en opbrengstgarantie.

Solarwatt zonnepanelen logo

Bepaal wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen

Doe de gratis dakscan


Binnen 1 minuut weet je hoeveel je kunt besparen
Solarwatt

Power to the people

Solarwatt produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt. En de langst bestaande producent uit de EU. Men ontwikkelt voortdurend nieuwe materialen en technieken om onze zonnesystemen beter te maken. Goed voorbeeld is de nieuwe generatie zonnepanel van dubbelglas (in plaats van glas met een kunststof achterzijde). De glas-glas zonnepanelen zijn namelijk veel robuuster, waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Zoals hagel! Het resultaat: meer betrouwbaarheid vanaf dag één en tot 200% toename van de levensduur van het product. En deze modules zien er nog mooi uit ook: het ontwerp is zeer geavanceerd, waardoor deze zonnepanelen een elegante toevoeging zijn voor elke woning. Bovendien garandeert Solarwatt de prestaties van het glas-glas zonnepaneel met een toonaangevende garantie. Solarwatt is de enige producent die 30 jaar garantie geeft op het product én het vermogen van uw zonnepaneel.

Verder biedt Solarwatt glas-folie zonnepanelen met maar liefst 15 jaar product garantie. Een wat voordeligere keuze, maar wel een paneel uit een stabiel EU-huis met extra lange product garanties.

Solarwatt is voor negentig procent in handen van investeerder Stefan Quandt, onder andere grootaandeelhouder van BMW. Solarwatt ontwikkelt decentrale energieoplossingen waarbij zonnepanelen, opslag en energiemanagement een geïntegreerd energiesysteem vormen voor huishoudens en bedrijven. In partnerschap met BMWi, de elektrische tak van de autofabrikant, wordt dit energiesysteem aangeboden in combinatie met elektrische auto’s, zoals de BMW i3 en de BMW i8.

Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn.

Uw voordelen bij glas-glas

Bepaal wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen

Doe de gratis dakscan


Binnen 1 minuut weet je hoeveel je kunt besparen