fbpx

Over ons

Freenergics is een zelfstandige onderneming en is in 2010 met eigen vermogen opgericht. Het is een lokaal en laagdrempelig bedrijf. Ons team bestaat uit 9 mensen. Ons doel: langdurige relaties met tevreden klanten.
Eigenaar en adviseur Tammo Bieze en hoofd uitvoering Stan Verbruggen hebben beiden een relevante technische achtergrond. In onze magazijnen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – sociale duurzaamheid staat ook hoog in ons vaandel.
We spelen actief in op de nieuwste ontwikkelingen, waardoor we innovatieve producten in ons pakket hebben. Hoe doen we dat? We kopen direct in bij producenten. Bovendien bezoeken wij beurzen en kijken mee in de laboratoria van de producenten. Dankzij onze technische achtergrond kunnen wij de informatie over de producten goed overbrengen op de klant.
In de klassieke installatiewereld zorgt de ene installateur voor elektra en de andere voor de cv. Twee aparte werelden dus. Voor ons vormen elektra en cv één onlosmakelijk geheel. Alles is exact op elkaar afgestemd. Direct tijdens de oprichting van ons bedrijf in 2010 maakten wij deze stap, zodat we destijds al nul-op-de-meter-projecten konden doen. De energietransitie zit dus in onze genen: we hebben het nooit anders gedaan. En dat geeft ons een voorsprong.

Liever een persoonlijke kennismaking? Neem contact op met Tammo, klik hier.