fbpx


Al meer dan 25 jaar hoogwaardige glas-glas zonnepanelen

Freenergics is gecertificeerd partner van Solarwatt

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 300 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON. SOLARWATT is voor bijna 100% in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Middels een hechte samenwerking met BMWi heeft SOLARWATT een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonne-energiesysteem levert immers de hoogste opbrengst op! Meer over SOLARWATT.

Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas-folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas-glas zonnepaneel is de onderzijde ook van glas. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is SOLARWATT de enige fabrikant die 30 jaar product- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA en een professionele dakmontage systeem heeft u gegarandeerd top kwaliteit met de langste levensduur en hoogste rendement.

Voordelen SOLARWATT glas-glas zonnepanelen

  • Duitse top kwaliteit met 30 jaar garantie;
  • Glas-glas zonnepanelen hebben een hoog weerstandsvermogen waardoor ze extreem duurzaam, sterk en stabiel zijn;
  • Kans op microcracks is nihil;
  • Glas-glas zonnepanelen zijn bestendig tegen extreme weersomstandigheden en aan te bevelen aan de kust (zoutnevel) of op stallen (ammonia);
  • Zonnepanelen met vermogens van 280 – 305 Wp. per paneel.

De oerdegelijke Duitse fabrikant heeft al 25 jaar ervaring met productie van zonnepanelen en loopt voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt en zorgt ervoor dat de degradatie (veroudering) van de zonnepanelen minimaal is, waardoor SOLARWATT 30 jaar product- en vermogensgarantie kan geven. SOLARWATT is een van de Duitse pioniers in zonne-energie en ontwikkelt sinds 1993 innovatieve wijze kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt SOLARWATT zich op de particuliere en zakelijke markt. SOLARWATT is via investeringsbedrijven voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW, waardoor SOLARWATT als zeer solide in de markt kan worden beschoudt. SOLARWATT heeft een van de meest geautomatiseerde zonnepanelen fabrieken ter wereld. Doordat de volledige productie door robots wordt uitgevoerd, ligt de bouwkwaliteit op een continue hoge kwaliteit. Voor meer informatie: SOLARWATT.