Showroom

  • Home
  • Freenergics Showroom

Alles live te zien

Een unieke ervaring

De Freenergics showroom

U kunt onze showroom bezoeken om uw keuze te bevestigen en de punten op de i te zetten (indien mogelijk). Een van de doelstellingen van Freenergics is dat na een adviesgesprek zo goed geïnformeerd bent zodat u zelfstandig een keuze kan maken. Wij merken dat als klanten gelegenheid krijgen al hun vragen te stellen, hun kennis te vergroten en alle puzzelstukjes dan op hun plek vallen, men gemakkelijker een keuze kan maken tussen het overdadige aanbod.

“Hier maken we van iedereen in 5 minuten een solar-specialist”
Tammo Bieze
Directeur Freenergics

Met maar liefst 8 verschillende montage systemen krijgt je een goed beeld van wat er precies op je dak gaat gebeuren. Zelfs een in-dak systeem is hier gebouwd zodat een architect met een klant hier de details kan bekijken.

Alle type omvormers zijn hier met hun app live werkend te bezien. Om de klanten goed uit te leggen of ze nu de panelen moeten schakelen of juist weer niet.

Ook aan de toekomst wordt gedacht. Als de saldering minder gunstig wordt zorgt de Home Manager voor het automatisch regelen van stromen, zoals het laden van uw auto als u bij ons te gast bent.

In onze showroom kunt u alle zonnepanelen en omvormers in werking zien.

De showroom is overzichtelijk en ruim opgezet. Bezoek is uitsluitend op afspraak.
Author-Image

Bel ons

0411 689 725