Over Freenergics

Home > Over Freenergics

projecten-particulier-schellekens

Het begon allemaal 13 jaar geleden op de jaarbeurs van Intersolar in München. Een stand vol met zonnepanelen, waarmee op een duurzame manier energie opgewekt kon worden.

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en besparen energiekosten. Fascinerend, vond Tammo Bieze, de oprichter van Freenergics. “Ik kwam terug in Nederland en vroeg me af: waarom doen we hier in ons land niets mee als een woning of pand verduurzamen zo veel oplevert?” Met die gedachte richtte hij Freenergics op en gaf hij zijn passie en ambitie door aan zijn team.

Lees meer over onze showroom

Live zien wat onze producten opleveren

De beste keuze maken

Gezien steeds grote aanvraag naar verduurzaming, verhuisden we in 2021 verhuisden naar een nieuw pand in Boxtel. Hier beschikken we over een zes keer zo grote showroom, waar we u de ultieme belevenis kunnen bieden van verduurzaming. Wij hebben namelijk alle producten die wij aanbieden in ons pand geïnstalleerd. Hoe werkt een thuisbatterij? Wat levert een warmtepomp op? We leggen het u niet alleen graag uit, we laten u het live zien in de showroom! De kwaliteit van deze producten is terug te zien bij de merken met wie we samenwerken. Wij zijn bijvoorbeeld Premium Partner van SolarWatt en SunPower. Deze merken bestaan al 40 jaar en werken slechts samen met kwalitatieve en toekomstgerichte installatiebedrijven. Bij Freenergics heeft u dus de garantie dat uw woning of pand kwalitatief goed verduurzaamd wordt.

“In onze showroom maken we u binnen 5 minuten een Solar-specialist”
Tammo Bieze
Directeur Freenergics

Draag ook bij aan een betere wereld

De mogelijkheden van verduurzaming zijn bij ons inmiddels eindeloos geworden. Met het oog op de jaarbeurs van Intersolar van 13 jaar geleden zijn we trots dat we consumenten en bedrijven inmiddels zo veel oplossingen te kunnen bieden om onafhankelijk te worden van het net. Van zonnepanelen tot thuisbatterij! Er is geen tweede aarde, daarom is het nu tijd om de wereld te veranderen. Samen met Freenergics maak je het verschil.

Author-Image

Bel ons

0411 689 725