fbpx

Voor woningbouwcorporaties

Introductie zakelijk

Voor onze klanten de woningcorporaties richten we ons uitsluitend op advies, installatie, nazorg en service van zonnepanelen. Sinds 2010 zijn we het vaste aanspreekpunt van een aantal businessklanten. Met de bijbehorende expertise.

Wat kunnen wij doen?

Freenergics is het vaste aanspreekpunt voor woningbouwcorporaties. Uit naam van de woningbouwcorporatie doen we de huurder binnen 3 uur een aanbod dat is afgestemd op zijn wensen. Vervolgens zorgen we voor een vlotte afhandeling van het hele proces. Naast ontzorgen en faciliteren, geven wij inhoud aan de duurzaamheidsplannen van de woningbouwcorporatie. We regelen alles direct met de huurder, maar wel uit naam van de woningbouwcorporatie.

Onze missie en aanpak

Missie

We hebben veel ervaring met het adviseren van huurders en het onderhouden van contact met hen. Graag stellen we onze klanten tevreden. Onze positieve en vlotte aanpak straalt af op de woningbouwcorporatie en dat is ook ons doel.

Aanpak

Dankzij onze werkwijze kunnen huurders hun duurzaamheidsstappen soepel zetten. We nemen het complete traject op ons: van opname, schouw en aanbieding tot en met het contract en de nacontroles. Uiteraard werken we uitsluitend met volledig gecertificeerde mensen en volgens een officieel veiligheidsplan.

Maak een afspraak

Meer weten? Maak direct een afspraak met één van onze ervaren zonne-energie adviseurs.

SDE-subsidie

Elk jaar wordt een budget beschikbaar gesteld voor bedrijven die duurzame energie opwekken. Daaruit worden SDE-subsidies betaald. Bedrijven met een grootverbruikaansluiting (3 x 80 A en hoger) kunnen hiervoor in aanmerking. Hiermee krijgt u gedurende 15 jaar gegarandeerd een vast bedrag per geleverde kWh. Investeren in zonnepanelen wordt hierdoor nóg aantrekkelijker.

Neem contact met ons op

Recente projecten en nieuws